Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

TRETMANI GTP PREKO FOTOGRAFIJE

POBOLJŠANJE FUNKCIONALNOG STANJA ORGANIZMA I USPORAVANJE STARENJA UZ POMOĆ GENERATORA TORZIONOG POLJA I FOTOGRAFIJE

Jedan od načina delovanja GTP je preko odraza zdravog stanja osobe sa fotografije (recipijenta, primaoca).

S obzirom na to da je slika fantomski odraz osobe u određenom trenutku sa svim postojećim informacijama, moguće je preusmeriti te informacije na npr. bolesnu osobu. To jest, bolesna osoba će primati informacije o svom zdravom stanju te će mozak  koordinirati rad organa u smeru oporavka.

Ukoliko je napravljen dobar izbor fotografije takvo delovanje ima pozitivan, obnavljajući i revitalizujući efekat na telo.

Izbor fotografije za individualni program poboljšanja funkcionalnog stanja organizma je veoma važan.

Prilikom odabira fotografija potrebno je voditi računa o sledećem:

  • Važno je da glava bude jasno vidljiva.
  • Osoba (u uzrastu deteta ili iz rane mladosti) na fotografiji mora biti zdrava (i sretna).
  • Osoba na fotografiji treba da je prikazana sama, bez drugih ljudi ili životinja u pozadini.
  • Fotografiju ne treba dodatno uređivati niti je treba isecati sa neke grupne fotografije. Boja i kvalitet nisu od ključne važnosti.
  • Osoba na fotografiji ne treba da ima pokrivenu glavu, tj ne treba da nosi maramu, kapu, šešir i slično.
  • Osobi na fotografiji treba da se vide (otvorene) oči, tj osoba ne treba da nosi sunčane (a po mogućnosti ni dioptrijske) naočare.
  • Treba imati u vidu da na rezultat delovanja GTP-a utiče i heliofizičko okruženje u vreme snimanja fotografije. Za razliku od ostvarljivih i jasno određenih uslova za izbor fotografije iz prethodnih pasusa uticaj heliofizičkog okruženja u vreme snimanja fotografije se ne može odrediti i kontrolisati.  

Ukoliko je fotografiija ispravno odabrana, osoba će prilikom rada sa GTP-om vrlo brzo “ući u koridor” tj. prolaz i pozitivan efekat torzionog polja će se ostvariti sa velikom verovatnoćom. Ukoliko to nije slučaj, rezultat će biti slab ili će izostati. Ako se pozitivan efekat programa ne primeti nakon izvesnog perioda, fotografiju treba promeniti.

Tretmani GTP-om mogu da se obavljaju na daljinu, pri čemu razdaljina ne igra ulogu (Canada, Australija ili susedni grad). Tretmani se najčešće provode svaki drugi dan po 3 minute u večernjim satima, pri čemu se osoba može baviti svojim uobičajenim poslovima.

Preporuka ruskih terapeuta je da svaki klijent ili pacijent vodi beleške o svom zdravstvenom stanju bar jednom u deset dana da bi kasnije lakše mogao da uporedi početno stanje i stanje nakon kure tretmana.

Iskustvo pokazuje da je nekome potrebno nekoliko tretmana da se oseća bolje, a nekome je potrebno i po par meseci. Sve zavisi od toga, koliko dugo je osoba bila pod uticajem ili stvarala svoje levo torziono polje (ili bila bolesna).

Još jedna bitna stvar. Ova metoda nije čarobni štapić. Ovo je dugotrajan rad s verom i pozitivnim stavom. Da, ima brzih pozitivnih učinaka, ali su oni retki, i po pravilu, u ekstremnim stanjima pacijenata. Zato je rad na poboljšanju funkcionalnog stanja organizma i usporavanju starenja zajednički, terapeutov i Vaš, koji zahteva saradnju kroz dostavljene podatke o subjektivnom stanju, kao i kroz povremene kontrolne preglede na aparatu kvantne medicine ili dostavljene izveštaje o pregledima kod lekara oficijelne medicine. 

VAŽNO: Upotreba programa ne znači odbacivanje terapije i/ili dijagnostike klasične medicine, već je nadopunjuje.

I zapamtite! Svaka metoda očuvanja i poboljšanja funkcionalnog stanja organizma, pa i ova, podrazumeva adekvatnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost. 

Tradicionalna kineska medicina

Saveti pedijatra

Kvantna medicina

Pogledajte video