Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

Problemi sa kožom iz drugog ugla

Da li imate problema sa kožom?
Da li ste već probali gomilu skupih i jeftinih krema za negu kože?
Promenili nekoliko vrsta kortikosteroidnih krema?
I?
Kakav je efekat?
Kod najvećeg broja pacijenata, za svega nekoliko dana posle prestanka korišćenja preparata za kožu, promene koje su se potpuno ili delimčino povukle, se vraćaju.
I krug kreće iz početka.
A zašto je to tako? Zato što su promene na koži samo posledica nečega što se dešava u našem telu. I ono, naše telo, nas doziva u pomoć … “Hellou, i ja sam tu, moraš da me čuvaš, inače…!” … i ako ne poslušamo pozive i upozorenja kreće lavina tegoba od koje se i mi i lekari hvatamo za glavu.
I kako to rešiti?
Zapravo vrlo jednostavno!
Da li ste znali da su za većinu kožnih problema odgovorni jetra, pluća i debelo crevo?
Reći ćete, ok, uradili smo UZ jetre, RTG pluća, možda čak i kolonoskopiju, transaminaze i druge laboratorijske analize i sve je u redu. Na jetri nema promena (možda je eventualno malo masna, al to tako sa godinama), svi ostali nalazi su uredni i to je to.
Da, to je uglavnom to.
Ali, ako pogledate iz malo drugačijeg ugla ima još nešto. Nešto što ne može da se vidi ni pomoću ultrazvuka, ni pomoću npr magnetne rezonance.
A to je – energetika tih organa.
Loša energetika jetre je odgovorna za nastanak brojnih kožnih promena, poput psorijaze, dermatitisa i neurodermatitisa, benignih tumora kože, fibroma, papiloma, crvenila kapaka, perutanja trepavica, ali i za promene na noktima (tačke, crtice, slabi lomljivi nokti, meki, tupi). Loša energetika pluća i debelog creva je pak odgovorna za svrab kože, pojavu mladeža, alergija, sivkastu i bledu kožu, suvu, osetljivu na hladnoću itd.
I te promene se neće trajno izlečiti ukoliko se ne izleče jetra, pluća i debelo crevo ili da budem preciznija, dok se ne popravi njihova energetika.
A kako to postići?

Veliki deo lečenja je na nama samima, a podrazumeva pre svega pravilnu ishranu u kojoj dominiraju namirnice koje “jetra, pluća i debelo crevo vole” i ishrana prema testu intolerancije, zatim detoksikacija čajevima ili nekim drugim prirodnim preparatima, svakodnevno pražnjenje creva (najbolje između 5 i 7h ujutro), umerena fizička aktivnost, dobar san i pozitivne emocije. Nakon toga, od velike pomoći može da bude i homeopatija, akupunktura i naravno meni omiljena kvantna medicina (mikrorezonantna, biorezonantna, lingvističko valna, torzijska i druga kvantna terapija).
I videćete – rezultati neće izostati.

Tradicionalna kineska medicina

Saveti pedijatra

Kvantna medicina

Pogledajte video