Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

PETAR GARJAEV, LVG i KVANTNE MATRICE

Akademik Garjajev (Pyotr Petrovich GARYAEV) je rođen u gradu Perm 1942. godine, u Rusiji, gde je studirao na Biološkom fakultetu državnog Univerziteta. Na trećoj godini studija, kao jednom od najboljih studenata, predloženo mu je da pređe na Fakultet molekularne biologije Moskovskog državnog Univerziteta. Po završetku školovanja, ostaje da radi na katedri za molekularnu biologiju i za 3 godine uspešno završava postdiplomske studije na temu proučavanja strukture i fizičko-hemijskih osobina jednog od najsloženijih proteina.

1984. godine započinje svoja istraživanja o genetskim kodiranjima. Radeći u Institutu za fizičke i tehničke probleme Akademije nauka bivšeg SSSR, od 1984-1998., kao viši istraživač i rukovodilac tima, prof. Garjajev otkriva dve do tada nepoznate i neobične vrste memorije molekula DNA.

Godine 1994. Petar Garjajev stvara novi smer genetike, koji naziva “Talasna genetika”, a kasnije menja naziv u “Lingvističko-Talasna genetika”. Prof. Garjajev brani doktorsku disertaciju na ovu temu 1997. godine. Kasnije postaje član Ruske Akademije prirodnih nauka i Ruske Akademije medicinsko-tehničkih nauka. Postaje član Akademije nauka New York-a.

Od 2001-2002 god. radi u naučnoj laboratoriji u Kanadi (Toronto), gde još jednom, u praksi, potvrđuje ispravnost svojih osnovnih ideja lingvističko-talasne genetike.

2013. god. osnovao je Institut kvantne genetike u Moskvi.

Akademik Petar Garjajev je autor mnoštva naučnih monografija i knjiga, “otac” je nove metode genetičkog ozdravljenja – genske Matrice i jedinstvene metode talasnog reprogramiranja DNK čoveka.

Bio je kandidat za Nobelovu nagradu za medicinu 2021. godine.

Preminuo je u novembru 2020. godine.

LINGVISTIČKO – TALASNA GENETIKA

Lingvističko-talasna genetika (LVG) je novi smer informacione medicine, to jest lečenja organizma uz pomoć informacija (koje predstavljaju kvantni odraz zdravog stanja određene osobe) i koje ispravljaju odstupanja od normalnog, uobičajenog stanja. Više informacija pročitajte OVDE.

KVANTNE MATRICE GARJAEVA

U smislu konkretne primene Institut za kvantnu genetiku u Moskvi je, na osnovu radova akademika Garjaeva i njegovih saradnika, razvio tzv. kvantne matrice čijim slušanjem može doći do poboljšanja funkcionalnog stanja celog organizma.

Matrice predstavljaju kvantni odraz zdravog stanja čoveka i kvantni odraz raznovrsnih bioaktivnih jedinjenja prirodnog porekla (ginseng, pantokrin, matična mleč, mumio-a, ekstrakti lekovitog bilja, itd.), koji se koriste za prirodno lečenje brojnih tegoba. Ti kvantni odrazi se dobijaju visokotehnološkim procedurama (uz pomoć određenih laserskih tehnologija) gde se, u procesu interakcije laserskih zraka sa materijom, crveni koherentni fotoni pretvaraju u zvučne talase širokog spektra. Ti zvučni spektri su biološki aktivni i zapisuju se u mp3 i wav formatima. Budući da su spektri fraktalni, obilni i stabilni na smetnje, format zapisa ne igra ulogu. Važno je to da se zvuk matrica nalazi u kombinaciji sa spinornom (torzionom) informacijom. Zvuk je nosilac spinorne informacije koja je nevidljiva i neosetljiva, a jezik spinornih fizičkih polja matrica je jezik ćelija našeg tela.

Slušanjem zvučnih matrica, naš mozak prima veliki broj informacija. Pojednostavljeno rečeno, to izgleda kao da nam neko istovremeno čita hiljade knjiga na različitim jezicima,  pa to preslušavanje biblioteke mi registrujemo kao šum.  Međutim, to nije šum, već BIOINFORMACIJA koja se čita na nivou PODSVESTI. Slušanjem matrice, dakle, osoba primorava svoj organizam da uključi mehanizme za popravak nastale štete, aktivirajući genetsko pamćenje svog zdravog stanja.

Postoje tri vrste matrica: individualne, univerzalne i Bila matrice.

  • Individualne matrice predstavljaju kvantni odraz osobe. Prave se za svaku osobu posebno, odnosno, sastavljaju se individualni programi na osnovu fotografije (najčešće), pupčane krvi, placente, korena kose itd.
  • Univerzalne matrice predstavljaju kvantni odraz bioloških struktura i bioaktivnih jedinjenja prirodnog porekla. One su prošle testiranje na hiljadama osoba, i dostupne su svima tj može ih slušati bilo koja osoba. Postoji nekoliko gotovih programa univerzalnih matrica:
Program br.1 Korekcija imunog sistema
*S godinama, za mnoge ljude održavanje dobrog zdravlja postaje kontinuiran proces, koji zahteva značajno vreme i troškove. Da bi se to izbeglo, potrebna je pravovremena korekcija imunog sistema, koja bi obezbedila stalnu unutrašnju prirodnu odbranu.
Program br.2-1 Korekcija skeletnog sistema
*Program doprinosi prevenciji i korekciji poremećaja i oboljenja mišićno-skeletnog sistema.
Program br.2-2Korekcija kardiovaskularnog sistema
*Program doprinosi prevenciji i korekciji promena u kardiovaskularnom sistemu.
Program br.2-3 Korekcija nervnog sistema
*Program doprinosi korekciji autonomnog i centralnog nervnog sistema.
Program br.3Korekcija onkoloških procesa.
*Program usmeren protiv raka.  Koriste se posebni rasponi zvuka i kvantni spektri koji “konfigurišu” ćelije tkiva i osposobljavaju ga za normalno funkcionisanje, a da pri tome ne uključuju neuspehe i abnormalnosti u njihovom razvoju.
Program br.4Korekcija opšteg metabolizma i rada crevnog trakta
*Program korecije metabolizma celog tela, pomaže kod metaboličkih bolesti, dijabetesa, gojaznosti, insulinske rezistencije.
Program br.5Anti Age – zaustavljene starenja
*Programom se vrši talasna korekcija funkcionalnih abnormalnosti ćelija. Efekat ne deluje trenutno, već se manifestuje postepeno.
Program br.6Program za muškarce
*Poboljšava rad srca i krvnih sudova, jača imunitet, obnavlja rad bubrega. Zaustavlja pojavu peska i kamenca u mokraćnoj bešici. Pomaže kod svih vrsta patologije prostate. Obnavlja polne funkcije muškarca.
Program br.7Program za žene
*Aktivira metabolizam, obnavlja vodeni balans, otklanja otoke, čisti limfni sistem. Oporavlja menstrualni ciklus. Harmonizuje rad polnih organa.
Program br.8Korekcija vida
*Program je usmeren na održavanje zdravlja očiju pri izlaganju visokim vizuelnim opterećenjima, posebno prilikom rada za kompjuterom. Namenjen je i starijim osobama kojima se počeo kvariti vid, osobama koje rade sa jakim svetlom, onima sa distrofičnim promenama mrežnjače, kratkovidnošću itd.
Program br.9Obnavljanje organizma nakon 40-50 godina.
*Program  ima za cilj oporavak organizama nakon 40-te godine života. Za razliku od kozmetičkih tretmana i dodataka prehrani, program zaista pomaže u konfigurisanju i popravljanju oslabljenih telesnih procesa i usporava starenje.
Program br.10Čiščenje organizma, antiparazitni program
*Program za efikasno suzbijanje parazita, sprečavanje njihovog delovanja i jačanje vitalne funkcije tela. Ima kompletan efekat na celo telo i nema nuspojava. Može ga koristiti odrasla osoba ali i dete.
Program br.11Vitka figura
*Aktiviranje metaboličkih procesa, obnavljanje vodenog balansa, uklanjanje edema, čišćenje tela. Uspostavljanje hormonalnog balansa.
Program br.12Protiv alergija
*Program je usmeren na održavanje imuniteta organizma, jačanje njegove sposobnosti da se odupre alergenima.
Program br.13Mladost i zdravlje kože
*Program je usmeren na poboljšanje stanja kože, njeno pomlađivanje, smanjenje bora, aktiviranje prirodnih zaštitnih mehanizama kože.
Program br.14Talasni imunitet protiv virusa
*Cilj programa je jačanje imunog sistema i borba protiv virusa.
Program br.15Protiv pušenja
*Cilj programa je suzbijanje zavisnosti od nikotina.
Program br.16.Balansiranje energija čakri
*Program za balansiranje čakri tj. energetskih tačaka u telu koje su odgovorne za naš emocionalni i fizički sklad, kao i za opšte stanje svesti.
Program br.17.Pomlađivanje organizma na ćelijskom nivou
* 
Program br.18Univerzalna matrica za pobedu nad anksioznošću, depresijom,  strahom i stresom
*
Program br.19Poboljšanje rada mozga i bolje pamćenje
* 
Program br.20Matrica za normalizaciju sna
*Program koji pomaže kod nesanice.
Program br.21Univerzalna Matrica za čišćenje i detox organizma
* 
  • BILA matrice predstavljaju kombinaciju individualne ili univerzalne matrice sa vibracijama zvona (Bila terapija – terapija zvonom). Deo univerzalne bila matrice za jačanje nervnog sistema možete poslušati OVDE

Zbog revitalizacije organizma putem  prirodnih frekvencija kod primene matrice događa se:  korekcija funkcionalnog stanja organizma, kvalitetniji san, veća izdržljivost, povećana stabilnost kod psiho-emocionalnog i fizičkog stresa, pomlađivanje organizma itd.

Kod primene matrica nuspojave nisu zabeležene.

Trajanje programa je od 30 minuta do sat vremena. Program radi na bilo kom uređaju namenjenom za reprodukciju audio i video datoteka.

*.*

Postoje i ZOO matrice – individualne i univerzalne Matrice za životinje. To su Matrice za kućne ljubimce, slične individualnim Matricama za ljude. Za izradu Matrice koristi se fotografija zdrave životinje.

Izvor:

https://wavegenetics.org
https://www.molekula-zdravlje.com/

Tradicionalna kineska medicina

Saveti pedijatra

Kvantna medicina

Pogledajte video