Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

Pedijatrijski Klub

Cilj postojanja Pedijatrijskog Kluba je da na brz, lak i povoljan način dobijete stručan savet od pedijatra vezan za zdravlje i razvoj Vašeg deteta.

Akcenat se stavlja na pravilnu ishranu dece i formiranje zdravih životnih navika koje će omogućiti pravilan rast i razvoj deteta i prevenirati veliki broj oboljenja.

Rad u Klubu podrazumeva stručan pregled deteta, antropometrijsko merenje (TM, TV/TD, BMI, sastav tela metodom BIA), merenje krvnog pritiska, pulsa, saturacije krvi kiseonikom, šećera u krvi. Potom slede konsultativni savetodavni razgovori, koji bi tekli pravcem koji zavisi od zdravstvenog stanja deteta.

Broj savetodavnih pedijatrijskih konsultacija nije ograničen u toku meseca, što znači da, ukoliko postoji potreba, dete se može dovesti u Klub više puta mesečno, u prethodno zakazanom terminu.

Osim toga, Klub će organizovati predavanja i radionice za decu i roditelje, a sve u cilju promocije zdravlja i zdravih životnih navika. Predavanja će, u zavisnosti od situacije, biti organizovana preko Zoom platforme ili uživo. O terminima predavanja i radionica, članovi kluba će biti blagovremeno obavešteni.

Plaćanje u Klubu se vrši putem mesečne članarine ili donacije.

Ukoliko želite da postanete član Pedijatrijskog Kluba, popunite pristupnicu.

Nakon pristupanja Pedijatrijskom Klubu, popunite Anamnezni upitnik za svako dete, člana Kluba.

“U deci se obnavlja i čisti reka čovečanstva.”