Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

Kvantni Klub

Kvantna medicina – jedno je od najperspektivnijih područja savremene medicinske nauke, skup znanja, sredstava i metoda koje se temelje na korištenju elektromagnetnog zračenja, kvantnih procesa i informacijskih talasnih  svojstava žive materije. Njena svrha je da normalizuje i održava harmonično stanje živog organizma tokom dugog vremena.

Kvantna medicina se temelji na sintezi drevnih tradicija i moderne nauke. Ona kombinuje hiljadugodišnja znanja istočne medicine sa modernim konceptima kvantne fizike. Kvantna medicina je nova medicinska grana koja spaja najsavremenija dostignuća biofizike, antropologije, patologije, genetike i kvantne fizike sa poznavanjem energetskih polja organizma. Službeno je u Briselu 1989. g. proglašena za medicinu trećeg milenijuma.

Kvantna medicina je najbolja savremena metoda preventivne medicine čiji je cilj pronalaženje energetskog disbalansa i uzroka tegoba, a ne postavljanje dijagnoze.

 

KVANTNI KLUB Centra Quantessence je mesto na kom, na brz i lak način, možete da napravite procenu funkcionalnog stanja organizma uz pomoć jednog od najsavremenijih kvantnih aparata.

 

PROCENA FUNKCIONALNOG STANJA ORGANIZMA

Preporučuje se kao preventivni i redovni (sistematski) pregled funkcionalnog stanja organizma. Tokom pregleda analizira se spoljašnja i unutrašnja struktura organa. Pronalazi se uzrok tegoba. Analiziraju se emotivni status, kvalitativni biohemijski parametri, svi organski sistemi, slabe tačke organizma, mikronutritijenti (minerali, vitamini), alergeni i mirkoorganizmi koji deluju na organizam na svim nivoima. Mogućnost analize uticaja suplemenata, fitopreparata, esencijalnih ulja, peptida, homeopatskih preparata, litoterapeutskih i apiterapeutskih preparata kao i donetih uzoraka na organizam. Izveštaj generisan od strane aparata + detaljna analiza + detaljne preporuke za ishranu (prema osnovama TKM, prema testu intolerancije i principu individualne optimalne distribucije E, prema sistemu U SIN, prema kliničkim indikacijama …) + preporuke za poboljšanje zdravstvenog stanja i eventualne dalje kontrole (uključujući i preporuke za preglede iz oblasti konvencionalne medicine) se dobijaju u roku od 7-10 dana. Vreme trajanja analize – oko 2h.

Ukoliko ste zainteresovani za procenu funkcionalnog stanja organizma,
popunite naš Anamnezni upitnik.

U Kvantnom Klubu, procena funkcionalnog stanja organizma se vrši aparatnim kompleksom Metatron Hospital.

Metatron Hospital
, razvijen od strane naučnika Instituta Praktične Psihofizike iz Rusije, pomaže u proceni funkcionalnog stanja organizma i otkrivanju uzroka promene zdravstvenog stanja. Prema mišljenju poznatih svetskih naučnika i lekara, računa se jedinstvenim uređajem za procenu funkcionalnog stanja ljudskog organizma.

Sistem nelinearne dijagnostike, koji se temelji na spektralnoj analizi vrtložnih magnetnih polja ljudskog organizma, pruža izvrsnu priliku za dobijanje detaljne informacije o funkcionalnom stanju i daje mogućnost otkrivanja potencijalnog problema u najranijim fazama. Otkriće ove metode je nova faza u razvoju kvantne medicine.

Tokom analize, sistem Metatron otkriva stepen, težinu i ozbiljnost funkcionalnih promena u organizmu.

Treba naglasiti da Methatron Hospital nije komercijalni instrument, a naša analiza nije dijagnoza koju postavljamo pacijentu! Kvantna procena funkcionalnog stanja organizma, samo pomaže lekaru da sastavi kompletnu sliku o stanju pacijenta i daje mu smernice na koje treba da obrati pažnju da bi kasnije preporučio najbolju moguću terapiju i doveo do trajnog izlečenja pacijenta.

ZAŠTO PREPORUČUJEMO PROCENU FUNKCIONALNOG STANJA ORGANIZMA APARATOM METATRON HOSPITAL?

1. Pregled je ugodan i ne zahteva posebne pripreme

2. Analiza je apsolutno bezbolna i bezopasna.

3. Tokom testiranja, Metatron Hospital otkriva uzroke promene funkcionalnog stanja organizma kombinacijom više načina:

 • Traženjem disfunkcionalnih procesa u telu i obeležavanjem žarišta u organima i tkivima, njihovom analizom i  proučavanjem njihovih karakteristika
 • Analiziranjem prisustva virusa, bakterija, parazita i gljivica
 • Analiziranjem funkcije endokrinog, gastrointestinalnog, kardiovaskularnog, respiratornog, neurološkog i drugih organskih sistema
 • Ocenom stanja krvnih ćelija, limfe, koštane srži
 • Kvalitativnom analizom krvi, urina, hormona i brojnih enzima
 • Analiziranjem balansa vitamina i minerala u organizmu
 • Analiziranjem alergena po svakom organu i sistemu
 • Testiranjem na intoleranciju na hranu
 • Analizom psiho-emotivnog stanja organizma
 • Ispitivanjem osetljivosti mikroflore (vegeto test)

4. Nakon analize dobija se:

 • Informacija o funkcionalnom stanju organizma
 • Informacija o mogućim predispozicijama
 • Individualne preporuke za ishranu 
 • Preporuke za očuvanje i poboljšanje kvaliteta života
 • Preporuke za dopunske preglede i konsultacije specijalista i potrebne dopunske analize. Izveštaj koji pacijent dobije može pomoći i lekaru specijalisti i usmeriti ga na šta da obrati pažnju da bi odabrao najbolju moguću terapiju za lečenje pacijenta.

UPUTSTVO za nove članove Kvantnog Kluba!

Za samu analizu, nisu potrebne posebne pripreme. Ali, da bismo dobili što tačniju procenu funkcionalnog stanja organizma, ipak savetujemo da se pridržavate nekih osnovnih pravila:

 1. Na konsultaciju treba doći u mirnom stanju, bez žurbe, organizam ne treba biti ni previše hladan ni previše vruć.
 2. Pre analize je poželjno sesti, malo se odmoriti (5-10 min), i to je vreme koje ćemo iskoristiti za razgovor, analizu i dopunu anamneznog upitnika.
 3. 48 sati pre analize, ne preporučuje se uzimanje jakih lekova i suplemenata (analgetici, diuretici i dr.). Ukoliko pak koristite redovnu terapiju za neko hronično oboljenje, koristite je po preporuci svog lekara, a nas ćete obavestiti o tome tokom razgovora. Lekove i suplemente koje koristite možete poneti sa sobom.
 4. Na dan analize, ne preporučuje se piti kavu, crni čaj i alkohol. Uzimanje hrane treba ograničiti na lagani doručak.
 5. Barem 40-60 minuta pre analize savetujemo da se ne puši.
 6. Na dan analize ne koristiti hladan tuš i jaka kozmetička sredstva jer ova sredstva mogu dati pogrešnu sliku funkcionalnog stanja organizma.
 7. Savetuje se da se na dan analize (a ukoliko je moguće i prethodnog dana) ograniči upotreba mobilnog telefona na neophodne pozive, bez preteranog korišćenja u druge svrhe. Takođe, tokom same analize, mobilni telefon treba ostaviti u torbi ili na stočiću pored, tj ne sme nikako ostati kod vas u džepu.
 8. Tokom same analize, sa sebe treba skinuti nakit, sat i sl.