Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

Quantessence Klubovi

Pedijatrijski Klub

Cilj postojanja Pedijatrijskog Kluba je da na brz, lak i povoljan način, dobijete stručan savet od pedijatra vezan za zdravlje i razvoj Vašeg deteta.

Akcenat se stavlja na pravilnu ishranu dece i formiranje zdravih životnih navika koje će omogućiti pravilan rast i razvoj deteta i prevenirati veliki broj oboljenja.

Porodični Klub

Porodični Klub je mesto gde na brz i lak način možete dobiti stručan savet vezan za zdravlje svih članova porodice.

Akcenat se stavlja na pravilnu ishranu svih starosnih grupa i korekciju životnih navika, a sve u cilju prevencije bolesti.

Kvantni Klub

U Kvantnom Klubu, možete napraviti procenu funkcionalnog stanja organizma na aparatnom kompleksu Metatron Hospital.

Preporučuje se svima, kao preventivni i redovni pregled opšteg stanja organizma. Pregledaju se glavni organski sistemi i lokalizuju slabosti organizma. Uočavaju se predispozicije.

Wellness Klub

U Wellness Klubu se mogu dobiti saveti i preporuke za zdravu i izbalansiranu ishranu. Preporuke se prave individualno, kako za zdrave pojedince, koji vode računa o svom zdravlju, tako i za pojedince obolele od određenih oboljenja, uključujući i gojaznost.

Klub Zdravlja

U Klubu Zdravlja su dostupni tretmani koji mogu da pomognu poboljšanju funkcionalnog stanja organizma. 

Klub Znanja

Cilj postojanja Kluba Znanja je da na jednostavan i praktičan način povežemo konvencionalnu i integrativnu medicinu i kao takvu je približimo svim zainteresovanim osobama.