Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

MODULATOR MATRICA – MMGM

Modulator matrica MMGM nastao je zajedničkom tehnologijom ruskog fizičara Aleksandra Mišina i Instituta kvantne genetike, tj. Petra Garjaeva lično.

Alexandar Mišin je ruski naučnik, fizičar-teoretičar, koji je poznat po svom naučnom radu u polju torzione medicine. Ovo je novi smer u medicini ili nedostajuća karika koja povezuje tradicionalnu i alternativnu medicinu. Alexander Mišin je razvio jedinstveni princip delovanja torzionog polja na biopolje, kako kompletnog organizma, tako i pojedinih organa, tkiva i ćelija. On je dokazao da je torziono polje sposobno da oporavi, a u nekim slučajevima i da kompletno izleči ljudski organizam od različitih bolesti. 

Kao što znamo, mnoge strukture i energetski procesi u organizmu imaju spiralnu (vrtložnu) strukturu. Ona može biti otvorena i zatvorena. Temelj naše naslednosti – DNK je otvorena dvostruka spirala. Krv se kreće kroz krvne sudove, stvarajući spiralno polje. Energetski centri u telu – čakre, takođe su slični vrtlozima i imaju spiralnu strukturu. Sve prirodne energetske formacije organizma takođe imaju otvoreni spiralni oblik. Sa druge strane, pokazalo se da bolesti, kao i patogena mikroflora i gljivice koje utiču na naše telo, imaju zatvoreni, prstenasti oblik energetskih struktura.

Istraživanja u području vrtložne medicine dovela su do stvaranja Modulatora MMGM koji može uništiti prstenaste (zatvorene) energetske formacije uzrokovane bolestima i patogenima. Statičko polje koje se stvara u zavojnicama statičkog elektriciteta ima lekovit učinak na ljudski organizam putem vrtložnih struja koje deluju na zatvoreni, prstenasti oblik energetskih struktura  bolesti, patogene mikroflore i gljivica koje utiču na naše telo. 

MMGM je fizioterapeutski uređaj namenjen za sprovođenje postupaka  lingvističko-talasne medicine. Modulator ima efekat rezonantnog delovanja posebno organizovanog fizičkog polja na ljudsko telo. Načela lingvističko-talasne genetike direktno su povezana sa tzv. torzionim učincima, koji u ljudskom telu obavljaju najvažnije regulatorne funkcije. Primenjeni su u modulatoru MMGM, čiji se rad temelji na korišćenju svojstava elektrostatičkog polja da prodre u patogene formacije i uništi ih. Obe tehnologije su se međusobno nadopunjavale i omogućile su stvaranje novog aparata koji obnavlja stanje ljudskog organizma (i ostalih živih organizama) i vraća ga u normalu. Vrtložni tokovi MMGM uređaja, slični tokovima iz Matrica, kada se kombinuju, značajno poboljšavaju pozitivne efekte jedni drugih. Polje koje stvaraju zavojnice modulira se matricama.

U ovom sistemu, torzijska fizioterapija se provodi pomoću električnih induktora razvijenih od strane Aleksandra Misina (“spiralna zavojnica”, “zavojnica-torus” itd.), koji se primenjuju na određenim zonama tela pacijenta. U osnovi torzijske medicine nalazi se stvaranje uslova za uključivanje  mehanizama samoregulacije. Efekat terapije ima dugoročni karakter, tj. organizam je sposoban da dugo pamti dobijeni efekat.

Pod abnormalnim ćelijskim uslovima menja se provodljivost membrana, smanjuje se njihov potencijal. To dovodi do poremećaja normalnog stanja čoveka. Korišćenje rezonantnog efekta modulatora dovodi do normalizacije stanja ćelija, tkiva i organa. Potencijal ćelijske membrane se povećava, oslabljene i degenerisane ćelije mogu se regenerisati. Imuni sistem se aktivira, ćelije pokreću energo-informacijski proces, što dovodi do oporavka organizma.

Delovanje modulatora je bezbolno, bez propratnih nuspojava. Pacijent može provoditi tretman lečenja kod kuće, u opuštenom položaju, sedeći ili ležeći. Uređaju ne smeta odeća. Nakon tretmana, pacijent može voditi aktivan način života. Pacijenti, zahvaljujući ovoj terapiji, postaju osveženi, jači i otporniji, dobijaju dodatnu vitalnu energiju. Rad sa modulatorom je takođe koristan za zdrave osobe. Njegova upotreba povećava vitalnost, potiče isceljenje i usporava starenje tela.

Trajanje tretmana određuje se ličnim osećajima svakog pojedinca nakon i za vreme upotrebe zavojnice.
Npr. možemo staviti disk (veliku okruglu zavojnicu) na pola sata, na područje bubrega. Ako nakon primene imamo osećaj slabosti, neku bol, groznicu, to znači da je zavojnica počela delovati.
Ako je bol podnošljiva, istu dozu izloženosti možemo ponoviti i sutra. Ako se, pak, osećamo suviše loše, trebamo odmoriti dan ili dva. Kod osoba koje imaju višak kilograma, zavojnica u početku deluje slabije. Elektrostatika ima određeni napon, koji se troši tokom raspada toksina unutar organizma. Ona uništava stagnirajuće formacije i time se iscrpljuje. Tokom  sledećeg tretmana, ne nailazeći na prepreke na svom putu, elektrostatika prodire dublje, rešavajući sledeći „sloj“ bolesti. Najviše stagnirajućih formacija nalazi se u masnom tkivu. Zato ljudima koji imaju prekomernu težinu treba više vremena da dobiju rezultat, i oni obično ne osećaju ništa prvih 3 do 5 dana.

Nakon što se oseti rezultat delovanja zavojnice, osoba mora sama proceniti hoće li nastaviti raditi sa modulatorom na minimalnom režimu ili će ga povećati. Ako ste na primer na odmoru i ne trebate ići na posao, razumnije je uključiti maksimalni režim rada modulatora i vrlo brzo dobiti brzo čišćenje organizma.

Pažnja!!! Deca, hronični bolesnici i osobe starije od 45 godina trebaju terapiju započeti s minimalnom dozom izloženosti, u protivnom se mogu pojaviti akutni bolovi koji će zahtijevati hitnu intervenciju.

Čišćenje organizma možemo raditi i preko stopala, koristeći minimalnu dozu izloženosti.

Na lokalne probleme u organizmu, poput bolova u kolenu, preporučuje se koristiti torus (mali disk u obliku cveta). Torus efikasno otklanja bol i radijus njegovog delovanja je cca 10 cm.

Uticaj zavojnice velikog diska se ne događa samo na osobu na kojoj se zavojnica koristi, nego i na one koji se nalaze u radijusu od 3 do 7 metara. Ali frekvencije genetske matrice deluju samo na osobu za koju je napravljena.

Kad se osoba u potpunosti reši svih toksina, bolova i drugih problema, zavojnica prestaje da deluje na nju. Osoba tada može spavati na njoj, sjediti na njoj, ali ona će samo slati lekovite signale matrice u određeni dio organizma u svrhu prevencije.

Zapamtite: zavojnica rešava simptom, a matrica – uzrok.

Nakon korištenja modulatora, duboko ukorenjena bolest može se pogoršati na nekoliko dana. Npr. uporni kašalj ili grlobolja mogu se razviti u snažnu grlobolju u roku od nekoliko dana, jer se bolest mora negdje otkloniti. Elektrostatika u organizmu ne može uticati na zdrave ćelije, jer na njih ne utiče.

Neki pacijenti, čak i pri kratkom radu s modulatorom počinju „lebdeti“, iako neki rade satima, a ne osećaju ništa. Samo osobe koje imaju dobro razvijena čula počinju se ponašati kao da su preterale s alkoholom. U tom slučaju oči im mogu postati crvene, može im skočiti pritisak i sl. Tada treba isključiti modulator, popiti  čaj sa limunom i uzeti mali odmor. Ubrzo oči postaju bistre, pritisak se normalizuje i lečenje se može nastaviti.

Efekti delovanja modulatora:

 • donosi dugotrajan pozitivan zdravstveni efekt;
 • vraća mobilnost zglobova i kičme;
 • poboljšava cirkulaciju krvi i ishranu tkiva;
 • zasićuje ćelije kiseonikom;
 • pojačava imunitet;
 • zaustavlja napredovanje bolesti;
 • vraća zdrav san;
 • povećava prag bola;
 • smanjuje pojavu alergija;
 • zaustavlja svrb;
 • ima protivupalno i baktericidno delovanje;
 • poboljšava tonus i izgled kože;
 • smanjuje prekomerno stimulisanje nervnog sistema;
 • poseduje umirujući efekat;
 • pomaže stvaranju uslova za smanjenje medikamentozne terapije;
 • povećava vitalnu energiju;
 • uklanja funkcionalne poremećaje različitih patologija

Indikacije:

neuralgija; neuritis; poremećaji osetljivosti – hipostezija, parestezija; osteohondroza kičme; radikulitis; migrena; neuroza; nesanlca; neurovegetativna distonija; enureza; atopični dermatitis; akne; eksudativna dijateza; dermatoze; upalni procesi; hiperfunkcija lojnih žlezda; celulitis; trofični ulkus; varikozno proširenje vena; gljivične i bakterijske infekcije kože; bolesti uha-grlo-nosa; upala usne sluznice; vazomotorni rinitis;  hronični sinusitis; genitalne bolesti; prostatitis; i puno drugih bolesti

Način primene i šeme rada MMGM

Svaki oporavak treba započeti čišćenjem bubrega za šta je potrebno desetak dana. Nakon 4 do 5 dana korištenja zavojnica treba napraviti pauzu od 2 do 3 dana. Nakon 2 meseca korištenja modilatora treba napraviti mesec dana pauze.

 • Shema 1. – jednom dnevno disk koristiti po 30 do 60 minuta na području krsta koristeći minimalni režim rada.
 • Shema 2. – ujutro i uveče po 20 do 60 min staviti veliki disk na područje leđa/abdomena/prsa
 • Shema 3. – svakodnevno disk ili torus staviti na tačno određeno mesto po 20 do 30 min sa minimalnim režimom rada
 • Shema 4. – Svakodnevno disk ili torus postaviti na određeno mesto po 20 min sa minimalnim režimom, zatim odmah još 20 min sa maksimalnim režimom
 • Shema 5. – Koristiti torus ili disk na bolnom mestu od 40 do 60 min na minimalnom režimu rada

Napomena: torus sjajno otklanja bol i rešava spoljašnje lokalizovane probleme, a veliki disk je namenjen lečenju unutrašnjih bolesti. Odnosno, preporučuje se delovanje diska na šuplje organe (trbušna šupljina, prsa, glava), dok se torus koristi na mišićno koštanom sistemu (zglobovi, ligamenti, mišići, refleksogene zone tela).

Tokom tretmana potrebno je leći na leđa, opustiti se, staviti zavojnicu na problematično mesto, zatvoriti oči i pokušati osluškivati svoje osećaje 5 do 10 min.

Ako smatrate da problematični organ oseća uticaj torzionog polja u bilo kojem obliku (trnci, pulsiranje, težina i sl.) tada je sve uredu.

Ako ne, onda to znači kako obnova problematičnog organa može duže potrajati budući da organizam slabo reaguje na delovanje torzije nezavisno od toga da li aparat šalje signal. U ovom slučaju može se isprobati maksimalni režim rada.

Tradicionalna kineska medicina

Saveti pedijatra

Kvantna medicina

Pogledajte video