Adresa:

Trg Mladenaca 7a, Novi Sad 

Radno vreme:

09:00 – 19:00 (Pon-Pet) 

Telefonski broj:

+ 381 63 523 844

NOVO – PROIZVODI KVANTNE MEDICINE ZA LIČNU UPOTREBU

Kvantna medicina se razvija veoma brzo i sve je više proizvoda iz njenog domena koji mogu da se koriste za ličnu upotrebu. Proizvodi su jednostavni za korišćenje i za njihovu upotrebu nije potrebna dodatna obuka kao ni veliko predznanje.

Na ovim stranicama ćemo ukratko opisati neke od tih noviteta, njihov način delovanja i upotrebe.

Važna napomena! Mi ne prodajemo i ne distribuiramo ove proizvode.

Ukoliko budete zainteresovani za nabavku nekog od proizvoda, kontaktirajte nas, a mi Vas možemo uputiti na generalne zastupnike u našem regionu.


NOVITETI KVANTNE MEDICINE

ANALIZATOR ZDRAVLJA ROFES

Rofes je kućni uređaj koji se koristi vrlo jednostavno i za njega nisu neophodne obuke i veće predznanje. Omogućava procenu trenutnog stanja najvažnijih organa i organskih sistema, kao i nivoe stresa. Tokom ponovljenih analiza može se videti kako se pokazatelji stanja organizma menjaju kao rezultat različitih vrsta uticaja, pozitivnih i negativnih.


“SVETLO ŽIVOTA” – APARAT ZA KVANTNU HEMOTERAPIJU

“Svetlo života” pomaže kod: detoksikacije krvi, balansira Yin i Yang energiju, čisti energetske meridijane, usporava starenje, poboljšava cirkulaciju, smanjenje nivo šećera u krvi, snižava nivo holesterola u krvi, normalizuje metabolizam ćelija, jača imunitet …


APARAT ZDRAVI NOKTI

Aparat za lasersko, neinvazivno, lečenje gljivičnih infekcija noktiju. Kombinuje infracrveni laser i plavo svetlo. Vrlo je kvalitetan antiinflamator i sterilizator, proizvodi sinergični terapeutski efekat. Laser ulazi duboko u strukturu nokta bez oštećenja tkiva i deluje bezbolno. Jednostavan je za korišćenje.


ČUDESNA RUKAVICA

Sigurno i prirodno lečenje infracrvenim svetlom. Ublažava ukočenost i grčeve. Ubrzava zarastanje, smiruje bol i opušta mišiće. Jača cirkulaciju. Poboljšava hidrataciju i oksigenaciju tkiva. Smanjuje bol i upalu. Smiruje nervni sistem. Infracrvena svetla dopiru duboko u zglobove i meka tkiva. Ubrzava oporavak nakon vežbanja ili povrede.


DETOX PLUS

Detox plus je jedan od načina detoksikacije tela kupkama za stopala. Jonska detoksikacija stopala je 30-minutni tretman koji veoma brzo daje rezultat. Reguliše sekretorni sistem, pomaže u regulaciji pH vrednosti organizma, ubrzava metabolizam, jača imuni sistem i povećava otpornost organizma, aktivira rad limfnog sistema. Može biti od velike pomoći u lečenju migrena i glavobolja. Pomaže u ravnoteži šećera u krvi, holesterola i visokog krvnog pritiska. Poboljšava prirodu i kvalitet sna. Otklanja hronični umor. Smanjuje tegobe menstrualnog ciklusa. Pomaže u otklanjanju problema s menopauzom. Održava pravilan rad organa za varenje. Ublažava alergijske tegobe. Otklanja višak vode iz organizma. Pomaže pri zdravom mršavljenju. Pomaže kod akni i kožnih problema. Ublažava bolove u zglobovima. Čisti i obnavlja krvi. Poboljšava pamćenje i koncentraciju.


FARADEJEVA TORBICA

Vrlo kvalitetno rešenje za zaštitu privatnosti i informacijske sigurnosti, kao i za borbu protiv digitalne zavisnosti. Zahvaljujući višeslojnoj podstavi od metalizovane tkanine, torbica deluje kao Faradayev kavez i blokira elektromagnetno zračenje, primanje 3G, 4G mreže, a 5G signal spušta na niži nivo (ako ne želite odgovoriti na poziv, možete staviti telefon u džep torbice i zatvoriti ga, telefon neće primati i slati signale), Blokira GPS signal telefona kako bi sprečila praćenje i neovlašćene skrivene GSM pozive, blokira praćenje kretanja po baznim stanicama i neovlašćeno povezivanje putem Wi-Fi i Bluetootha. Suprotstavlja se neovlašćenom snimanju razgovora koji se vode pored pametnog telefona kada je u stanju čekanja. Štiti  čipove pametnih kartica od  hakera u rasponu od 10 kHz-30 GHz. Štiti vaše ID i bankovne kartice. Zaustavlja očitavanje ID ključeva svih vrsta (blokira signal ključa automobila tetako niko neće moći očitati PIN-code Vašeg ključa).


FORPOST

Forpost je pouzdano i efikasno sredstvo stvoreno za zaštitu ljudskog tela od štetnih efekata levog torzionog polja – informativne komponente elektromagnetnog zračenja različite električne opreme.


GUA SHA MASAŽER

Gua-sha masažer čisti kožu od nečistoća, poboljšava procese razmene materija prirodnim putem i pomaže obnavljanju kože. Njegovom upotrebom se poboljšava stanje kože i kose, smanjuju se bore, stimuliše se proces proizvodnje kolagena i elastina, otklanja se spazam mišića, otklanja se celulit, ublažavaju se glavobolja i migrena, poboljšava se mikrocirkulacija mozga, reguliše se pritisak …


KVANTNA MASKA

Pod dejstvom svetla kvantne maske obnavljaju se oštećene ćelijske membrane i ubrzava se rast ćelija. Kao posledica procesa starenja, bolesti ili povrede kože, zdrave ćelije postaju ugrožene i ne mogu se normalno obnavljati. Koža ima sposobnost apsorbcije svetlosti određene talasne dužine i koristiti je kao izvor energije za aktiviranje specifičnih ćelijskih funkcija. Kvantna maska pokreće sintezu kolagenih i elastičnih vlakana, blokira melanin, povećava rast i diferencijaciju ćelija, fibrozno tkivo se počinje zamjenjivati ​​zdravim kolagenom, stimuliše se mikrocirkulacija u zahvaćenim područjima.


KVANTNA OLOVKA

Kvantna olovka je najnapredniji instrument koji koristi vibracije (torziona polja) visoko matričnih materijala. Koristi se za ubrzavanje procesa zaceljivanja i vraćanja tela u stanje celovitosti. Kvantna olovka proizvodi kvantnu (torzionu) energiju, koja poboljšava biopolje tela i štiti ga od štetnih efekata elektromagnetnog zračenja mobilnog telefona, kompjutera i kućanskih aparata. Ona eliminiše energetske blokove u organizmu; uklanja izobličenja u biopolju; poništava tuđe negativne energije (to jest otklanja levo rotirujuće torzijono polje); pomaže telu da se oporavi; energizuje hranu, tečnost i predmete iz okoline; smanjuje depresiju, stres; rehabilituje imunitet za 149%; usporava starenje kože; pojačava fleksibilnost i snagu tela; pomaže kod raznih bolova, upala, rana; struktuira kreme, ulja i kozmetika postaje prodornija …


KVANTNI ČEŠALJ – LASER COMB

Laser Comb je jedinstveni uređaj protiv opadanja kose koji možete koristiti kod kuće.  Uredaj radi na NISKIM FREKVENCIJAMA i prenosi energiju laserskog svetla do folikula dlake. Dizajniran je za individualnu upotrebu. Jača krvne sudove, poboljšava cirkulaciju i ćelijski metabolizam. Kada se poboljša protok krvi, važne hranjive tvari ulaze u folikule, koji jačaju i ubrzavaju rast kose. Zahvaljujući delovanju lasera, poboljšava se cirkulacija vlasišta, oslabljeni folikuli dlake postaju živi, zdravi i sposobni izrasti u gustu, zrelu kosu! Tretman laserskim svetlom stimuliše folikule dlake, povećava gustoću kose, kosa raste brže, postepeno se smanjuje količina sede kose, povećava čvrstoću kose, kosa postaje poslušnija i sjajnima, otklanja se perut, seboreja, smanjuje se iritacija i svrab vlasišta, vraća se prirodni ciklus rasta kose.


KVANTNI ŠLEM

Kvantni šlem je terapijski alat za fotobiomodulaciju mozga. Pokazao je dobar terapijski efekat kod traumatskih događaja (moždani udar, traumatska ozleda mozga i globalna ishemija), degenerativnih bolesti (demencija, Alzheimerova i Parkinsonova bolest) i psihičkih poremećaja (depresija, anksioznost, posttraumatski stresni poremećaj). Za hronične bolesti kao što su degenerativne bolesti, preporučena kura lečenja je 3-6 meseci. Nakon toga može se napraviti pauza od 1-2 meseca te se lečenje ponavlja. Za kratkotrajne simptome kao što su potres mozga, migrena, depresija i sl. preporučuje se lečenje 1-3 meseca.


LASER ZA KUĆNU UPOTREBU HANDY CURE

Laser Handy Cure se koristi za prevenciju bolesti, lečenje, rehabilitaciju i kozmetologiju. Laser deluje na telo preko biološko aktivnih tačaka i rezultat njihove stimulacije je suzbijanje bolesti, poboljšanje protoka krvi u perifernim krvnim sudovima, aktiviranje imunog sistema organizma, normalizacija metabolizma, postizanje protivupalnih efekata.


LASERSKI VETERINARSKI UREĐAJ ZA KUĆNE LJUBIMCE LPT

Pomaže u ublažavanju bolova, zarastanju rana i ubrzavanju procesa zaceljivanja. Prikladan je za pse, mačke, konje i druge životinje. Indikacije: akutna i hronična upala srednjeg uha, bolesti intervertebralnog diska, upala analne žlezde, gingivitis i parodontalna bolest, displazija kuka, upala ligamenta, hronična bol i upala, degenerativne bolesti zglobova, dermatološki poremećaji i rane, artritis, ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima, povrede mekog tkiva, smanjenje otoka i upala, rehabilitacija …


NAILI CARE – LASERSKI APARAT ZA LEČENJE RINITISA I SINUSITISA

Naili Care je za bezbolno lasersko zračenje koje deluje bez ikakvih nuspojava, bez farmaceutskih ili hemijskih komponenti, bez oštećenja nosne sluznice. Efikasno ublažava začepljenost nosa i poboljšava snabdevanje kiseonikom. Prenosan i kompaktan, jednostavan je za nošenje, pogodan za individualnu i porodičnu terapiju. Dizajn pričvršćivanja omogućava fleksibilno i sigurno postavljanje i fiksiranje na nos. Pogodan za korištenje kod svih vrsta sinusitisa i rinisa, uključujući i alergijski rinitis.


NEO TON

Neoton lampa emituje specifično zeleno svetlo talasne dužine 520 nm koje stvara manji električni signal u mozgu od običnog svetla. U poređenju sa drugim svetlima, zeleno svetlo je uže, blaže i može efikasno aktivirati receptore u očima koje šalju signale u mozak. Signali putuju od mrežnjače oka do područja gde je otkriveno da neuroni uzrokuju probleme, kako bi se stvorila dobra biološka reakcija u mozgu i riešili simptomi različitih patoloških stanja. Ublažava migrene i glavobolju. Povećava životnu energiju. Brzo rešava probleme nesanice. Otklanja teskobe i frustracije. Oslobađa depresiju i anksioznost. Otklanja svakodnevni stres. Rešava probleme fotofobije. Deluje opuštajuće.


NOVIS CAR TORZIJSKI INDIKATOR

Zaštitni uređaj NOVIS-CAR (stari naziv „Vernado auto“ ) štiti vozača i putnike automobila od negativnih efekata automobilske elektronike i geopatogenih zona Zemlje (tzv. crnih tačaka na kojima se najčešće dešavaju saobraćajne nesreće). Prilikom korištenja zaštitnog uređaja značajno se smanjuje umor, napetost i nervoza vozača, povećava se njegova budnost i oprez.


NOVIS HUMAN

Uređaj 4G/5G protektor Novis Human je uređaj za individualnu zaštitu osobe od nepovoljnih uticaja torzijonih polja odašiljača 4G i 5G mobilnih mreža, WiFi routera, elektromotora itd. Novis Human – harmonizuje prostor i obnavlja auru. Domet 2,5 m. Zaštita 3 godine.


NOVIS MOBILE

Novis Mobil pruža korisniku pouzdanu i jednostavnu zaštitu od negativnih efekata torzione komponente elektromagnetnog zračenja koje proizlaze iz mobilnih telefona, bežičnih telefona, MP3 playera, prenosnih kompjutera i drugih elektronskih uređaja. Novis Mobil preokreće levorotirajuća torziona polja u desna.


NOVIS TORSION – INDUKTOR TORZIONOG POLJA

Novis Torsion – proizvođač desnog torzionog polja za obnavljanje energetskog balansa vaše kuće, stana, ureda i drugih prostorija u kojima boravite. To je aparat za zaštitu ljudi od negativnih efekata levog torzionog polja u svakodnevnom životu


SKALARIS

Skalaris nije samo stilski ukras, već i veliki izvor skalarne energije. Napravljen je od čiste vulkanske lave sa Japanskih ostvra. Povećava nivo energije u telu, poboljšava koncentraciju i pažnju, povećava imunitet, oslobađa od bolova u telu i zglobovima, poboljšava cirkulaciju krvi, povećava količinu crvenih krvnih zrna, ubrzava vreme oporavka od bolesti i povreda, hrani ćelije i osigurava kvalitetnu detoksikaciju, povećava propustljivost ćelija, smanjuje glavobolje i migrene,smanjenje upale, štiti DNA od oštećenja, štiti od virusa, bakterija i parazita, smanjuje visok krvni pritisak.


TERMO KVANTNI UREĐAJ “ZDRAVO KOLENO”

Ovaj uređaj se koristi kao pomoć u lečenju sportskih povreda, ukočenosti, bolova, otoka, slabe cirkulacije. Kod strarijih ljudi (ili kod intenzivnog vežbanja) može doći do apsorpcije sinovijalne tečnosti u kolenu i metaboličke neravnoteže što izaziva upale, ukočenost, izliv vode u koleno i na kraju nemogućnost normalnog hodanja i funkcionisanja. Sve ove tegobe mogu se ublažiti uz pomoć aparata „Zdravo koleno”.


TORZIJSKI AKTIVATOR “OKLOP”

Oklop je najcelovitiji i energetski najintenzivniji aktivator. Proizvodi stabilnu rezonantnu korekciju. Radi u nekoliko faza: Proširuje polja do maksimalnog trenutno primenjenog ograničenja i strukturira ih (prema principu uzoraka Chladni) gustim strukturama poput heksagrama. Aktivator je nastao u poljima snažnijih (modifikovanih) instalacija ogledala Kozyreva i pojačane instalacije platforme Grebennikova (trakaste strukture) koristeći jedinstvene psiho tehnologije Tushinskog..


TORZIJSKI AKTIVATOR “ZEMLJA”

Usklađen je sa prirodnim visokofrekventnim zračenjem planete Zemlje. Kada se nosi duže vreme, formira stabilno polje koje pomaže u otpornosti na spoljašnje niskofrekventne uticaje. Ovo je “najmekši” je od svih aktivatora, dovodi kanale u radno stanje, podiže frekvencije. Dobro se pokazao u borbi protiv zavisnosti. Aktivator “Zemlja” se može koristiti stalno. Dobar je za starije osobe i decu. Aktivator je nastao u poljima snažnijih (modifikovanih) instalacija ogledala Kozyreva i pojačane instalacije platforme Grebennikova (trakaste strukture) koristeći jedinstvene psiho tehnologije Tushinskog.


TORZIJSKI AKTIVATOR “LAMPAŠ”

Razvija ekstrasenzorne sposobnosti čoveka. Maksimalno potencira energetsko polje osobe. Povećava i proširuje dotok energije u središnje područje. Snažno aktivira i optimizuje energetske kanale čoveka. Aktivator je nastao u poljima snažnijih (modifikovanih) instalacija ogledala Kozyreva i pojačane instalacije platforme Grebennikova (trakaste strukture).


TORZIJSKI AKTIVATOR “MLEČNI PUT”

Usklađen je sa prirodnim visokofrekventnim zračenjem Meseca. Vrši jaku rezonantnu korekciju torzionog polja žena. Snažno čisti i raspršuje energetsko polje i energetski kanale. Brzo pomaže u uklanjanju niskofrekventnih efekata. Aktivator je nastao u poljima snažnijih (modifikovanih) instalacija ogledala Kozyreva i pojačane instalacije platforme Grebennikova (trakaste strukture).


TORZIJSKI AKTIVATOR “TUSHINSKY”

Prilagođen je prirodnom visokofrekventnom zračenju Meseca. Vrši brzo podešavanje rezonancije ljudskog polja. Stvara desno rotaciono torziono polje oko osobe. Snažno čišti, raspršuje ljudsko energetsko polje. Brzo pomaže u uklanjanju niskofrekventnih efekata. Koristi se od 15 minuta do 3 sata. Aktivator je nastao u poljima snažnijih (modifikovanih) instalacija ogledala Kozyreva i pojačane instalacije platforme Grebennikova (trakaste strukture) koristeći jedinstvene psiho tehnologije Tushinskog.


UREĐAJ LUX ZA ČIŠĆENJE HRANE

Uređaj pomaže ne samo da se voće i povrće oslobodi mikroba, bakterija, hemijskih đubriva i ostataka pesticida, već i da se sačuvaju sva njegova korisna svojstva. Druga glavna funkcija ovog uređaja je da pomaže u produženju roka trajanja proizvoda. Takođe je vredno napomenuti da je ovaj uređaj u stanju da uništi one štetne materije koje su se pojavile na povrću i voću tokom njihovog skladištenja.


UREĐAJ TES

Uređaj TES je namenjen provođenju medicinskih postupaka kolonijalne torzione stimulacije mozga, u svrhu podsticanja procesa samoregulacije ljudskog tela, osiguravajući prolaz informacija kroz desno rotirajuće torziono polje u mozak pomoću elektroda pričvršćenih na ušne školjke. Kranijalna torziona stimulacija predstavlja terapijski efekat na koru i subkortikalne strukture mozga u svrhu podsicanja proizvodnje endorfina i enkefalina – prirodnih analgetika i sedativa koje telo samo sintetiše. Torzioni signal prolazi kroz bazu moždanog debla, uzrokujući aktivaciju grupe nervnih ćelija koje aktiviraju serotonin. Kao rezultat finog ugađanja mozga, impuls koji prolazi od jednog uha u drugo pomaže nervnom sistemu da uspostavi homeostatsku ravnotežu i formira moždane ritmove poznate kao alfa ritmovi. Neurološki procesi povezani s alfa ritmovima mogu smanjiti stres, stabilizovati raspoloženje i kontrolisati određene vrste bola. Koristi se kao tretman nemedikamentoznog lečenja anksioznosti, nesanice i depresije, ali i niza drugih poremećaja povezanih sa stresom, kao i za povećanje IQ osobe.


VERNADA ODO

Kako se širenje koronavirusa ubrzavalo, istraživači su razvili antivirusno lečenje pomoću Vernada Geo i Vernada Odo zaštitnih uređaja. To su uređaji za prevenciju, uklanjanje koronavirusa i drugih virusnih infekcija.

Tradicionalna kineska medicina

Saveti pedijatra

Kvantna medicina

Pogledajte video